Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Profesionální temperovací stroj na čokoládu.
Tento profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI TOP EX je určen pro nejnáročnější zákazníky. Nová verze profesionálního temperovacího stroje na čokoládu vybavený novou verzí řídícího digitálního panelu. Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády. Rychlá výměna čokolády cca do 5min.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Tento model je možno vybavit veškerým dostupnými příslušenstvím:
- Potahovací pás
- Plnící přípravek forem pralinek
- Pás a míchač pro výrobu čokoládových lanýžů
- Chladící tunely
Technická data:
- Objem nádrže: 60 kg
- Hodinovou produkce: 200 kg
- Příkon: 3,5 kW / 380 V
- Chladicí systém: 3000 frigorie / h
- Rozměry vxšxh 1560x650x1100 mm
Charakteristika:
- Kompaktní velikost s možností rozšíření o veškeré příslušenství.
- Ideální pro velké provozy, profi čokoládovny.
- Vibrační stůl, dávkování, pedál.
- Šířka produkce v tunelu 300-400 mm.
- Temperace 60 kg čokolády za 14 minut.
- Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.
Objem zásobníku | 60 kg |
---|---|
Napětí | 230/400 V |
Produkce / hodinu v kg | 200 kg |
Váha | 224 kg |
Výška | 156 cm |
Šířka | 65 cm |
Hloubka | 110 cm |
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...