Jednoduchý a kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoláduSELMI ONE. Rychlé tání a temperování čokolády. Velmi kompaktní rozměry. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Charakteristika:
Kompaktní velikost.
Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
Vibrační stůl, dávkování, pedál.
Temperace 12 kg čokolády za 7 minut.
Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.