Profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI LEGEND. Rychlé tání a temperování čokolády. Rychlost vyprázdnění válce cca 30 minut. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Technická data:
Objem nádrže: 24 kg
Hodinovou produkce: 90 kg
Příkon: 1,6 kW / 380 V - 230 V na objednávku
Chladicí systém: 1100 frigorie / h
Charakteristika:
Kompaktní velikost.
Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
Vibrační stůl, dávkování, pedál.
Temperace 24 kg čokolády za 15 minut.
Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.