Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Profesionální temperovací stroj na čokoládu.
Mohou být situace, kdy se vyžaduje zvláštní zpracování produktů. Tento profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI FUTURA EX je schopen udržet správnou krystalizaci i při značně nižších temperačních teplotách než je obvyklé. Nová verze profesionálního temperovacího stroje na čokoládu vybavený novou verzí řídícího digitálního panelu. Univerzální stroj s nízkými provozními náklady. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou a rychlou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Tento model je možno vybavit veškerým dostupnými příslušenstvím:
- Potahovací pás
- Plnící přípravek forem pralinek
- Pás a míchač pro výrobu čokoládových lanýžů
- Chladící tunely
Technická data:
- Objem nádrže: 35 kg
- Hodinovou produkce: 170 kg
- Příkon: 2,5 kW / 380 V
- Chladicí systém: 2200 frigorie / h
- Rozměry vxšxh 1550x500x1000 mm
Charakteristika:
- Kompaktní velikost s možností rozšíření o veškeré příslušenství.
- Ideální pro středně velké provozy, čokoládovny.
- Vibrační stůl, dávkování, pedál.
- Je vybaven průmyslovým temperovacím systémem SELMI.
- Temperace 35 kg čokolády za 7 minut.
- Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.
Objem zásobníku | 35 kg |
---|---|
Napětí | 230/400 V |
Produkce / hodinu v kg | 170 kg |
Váha | 190 kg |
Výška | 155 cm |
Šířka | 50 cm |
Hloubka | 100 cm |
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...