Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Kompaktní, profesionální temperovací stroj na čokoládu.
Profesionální temperovací stroj na čokoládu SELMI COLOR EX. Rychlé tání a temperování čokolády. Kompaktní rozměry. Velmi rychlé a jednoduché čištění stoje díky vnitřní vyjímatelné šroubovici, do 5 minut. Vibrační deska vytápěná nízkým napětím. Stroj se snadno čistí. Neustálá cirkulace umožňuje dokonalé rozptýlení a smíchání všech částí čokolády a dosažení nejlepšího možného produktu. Je také vybaven objemovým dávkovačem a pedálem pro řízení toku čokolády. Uzavíratelný cirkulační systém, chladící systém s protiproudem pro jednoduchou výměnu čokolády.
Temperovací stroje SELMI mají unikátní patentovaný systém kontinuální temperace čokolády, který udržuje čokoládu neustále připravenou k použití bez nutnosti retemperace.
Technická data:
- Objem nádrže: 12 kg
- Hodinovou produkce: 55 kg
- Příkon: 1 kW / 380 V - 230 V na objednávku
- Chladicí systém: 1100 frigorie / h
- Rozměry vxšxh 1460x360x730 mm
Charakteristika:
- Kompaktní velikost.
- Ideální pro pekaře, cukrárny a restaurace.
- Vibrační stůl, dávkování, pedál.
- Temperace 12 kg čokolády za 7 minut.
- Nová koncepce stroje vedla ke snížení spotřeby energie.
Objem zásobníku | 12 kg |
---|---|
Napětí | 230/400 V |
Produkce / hodinu v kg | 55 kg |
Váha | 137 kg |
Výška | 147 cm |
Šířka | 38 cm |
Hloubka | 74 cm |
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...