Ať už sníte o vlastním stánku na zmrzlinu, kavárnu či bistro, pomůžeme Vám s realizací. Naši nabídku rozšiřujeme o zakázkovou výrobu z lodních kontejnerů, díky kterým můžeme vyhovět vašim požadavkům.
Jaké jsou hlavní výhody stánku z lodního kontejneru?
Modularita
Pro některé kouzelné slovíčko, ale v překladu to znamená, že Vám přivezeme hotovou stavbu, uložíme jí ramenem na autě a nebude Vás nikdo obtěžovat déle než dvě hodiny. Kontejner můžete kdykoliv rozšířit, přistavět nebo přesunout.
Rychlost
Některé projekty můžou být kompletně realizované za měsíc, složitější za 2-3. To je přeci skvělé, mít svůj provoz za pár dnů.
Výroba
Vše se vyrábí v temperované hale. Nejen že pro nás všechny je to daleko příjemnější proces, ale dodržujeme všechny pracovní postupy a minimální odpadovost. Po celou dobu procesu kontrolujeme kvalitu.
Investice
Bude to vaše, celé. Neinvestujete do pronajatého prostoru. Vytváříte to pro sebe.
Design
Baví nás dělat krásné věci. Kontejner sám o sobě je čistý, hranatý, jednoduchý. Jednoduše takové Lego pro dospělé, můžeme to poskládat jak chcete.
Údržba
Minimalisticky promyšlené řešení, zabýváme se každým centimetrem.
Realizace stánku z kontejneru
Gastro projekty všeobecně jsou specifičtější, než ostatní. Tím, že většinou slouží jako obživa a koníček v jednom, není prostor na chyby. Zároveň schválení těchto provozů podléhá pod více institucí. Pokud máš v hlavě nápad, nejlepší je zastavit se za námi. Budeme se o tom celé dopoledne bavit, vše pořádně probereme. Raději se za námi tedy zastav než studuj na internetu.
Ve stručnosti: budeme nasávat všechny informace – co chceš za vybavení, jak je výhodné je rozvrhnout v rámci prostoru, jeho koncept, design, přípojky… Při první schůzce si budeme malovat a vytvářet společně skici, z kterých následně vytvoříme vizualizaci a kalkulaci. Rádi se přijedeme podívat na místo, kde by gastro kontejner měl stát a ještě s větší radostí vymyslíme design celého provozu.
Po potvrzení všeho potřebného se dáme do výroby. Nejdůležitější je, aby ses mohl soustředit na svou práci. Čeká tě toho k zařízení mnoho, proto přenech starosti s výrobou bistra na nás – návrh, výrobu, dovoz, usazení, připojení, legalizaci.
Legalizace:
Nelze určit jednoznačně, zkrátka neexistuje všeobecně jednotný návod. Záleží na typu provozu, musí se zohlednit spousty detailů. Pokud se rozhodnete pro svůj gastro projekt, určitě se musí vyřešit hygiena, stavení úřad a i živnostenský. Se vším můžeme minimálně poradit. Děláme to spousty let, takže zkušeností máme mnoho, zároveň provozujeme svůj projekt - kavárnu. Pokud si chcete ušetřit čas, stres a nepříjemné situace, nechte to na nás. Spolupracujeme se skvělou partou projektantů i architektů.