Abyste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě a prodeji čerstvé zmrzliny. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli.
Abyste mohli nabídnout zákazníkům vždy to nejlepší, připravili jsme pro vás, ve spolupráci se společností Pregel, zajímavý seminář o výrobě a prodeji čerstvé zmrzliny. Tento seminář je zvláště vhodný pro úplné začátečníky, kteří zmrzlinu nikdy nevyráběli.
Seminář je zcela zdarma, proto neváhejte a přihlaste se. Svou účast potvrďte nejpozději do pátku 12.4. 2013 na telefonním čísle 724 230 861 (paní Hořejšová)nebo emailu objednavky@prego.cz.
- Termín akce: úterý 16. 4. 2013
- Místo konání: Luční 6, Hradec Králové (ukázat na mapě)
- Čas: začátek v 10: 00 hod., předpokládaný konec v 15:00 hod.
Připravit čerstvou zmrzlinu nebo chutné dezerty ke kávě není žádná věda. Pokud však víte jak na to. A přesně tyto informace a k tomu také praktické ukázky a inspirace z oblasti výroby a prodeje zmrzliny, sorbet a dezertů vám nabídneme na našem semináři.
Profesionální cukráři a výrobci zmrzliny vám předvedou, jak si můžete jednoduše vyrobit čerstvé a lahodné dezerty a zmrzlinu například u vás v kavárně, cukrárně, hotelu nebo restauraci. Dozvíte se také, jaké jsou rozdíly mezi surovinami nebo jaké techniky výroby použít.