Německé profesionální mixery Turbo jsou nepostradatelným nástrojem v každé moderní laboratoři sloužící pro přípravu zmrzlinových směsí a základů. Slouží pro šlehání, emulgaci a mixování směsí pro výrobu zmrzliny, uplatnění nalezne také v cukrářské výrobě pro emulgaci hustých produktů, ale také v ostatních sektorech např. chemickém, farmaceutickém a kosmetickém. Skládá se ze základního modulu, který se umisťuje na pracovní desku, s motorovou jednotkou. Základní model je vybaven ovládacím panelem umožňujícím nastavení rychlosti mixování, regulovatelnou i po dobu míchání. V základní výbavě lze zvolit dva ze tří nástavců v ceně stroje. Možnost nastavení výšky i horizontálního pohybu nádstavce, rukojeť pro 2 ruce pro velmi jednoduchou manipulaci. Jednoduchá demnontáž a mytí jednotlivých nádstavců
Nádstavce: 2 nádstavce dle vlastního výběru
Emulgátor na krémy – ideální pro našlehání cukrářských krémů Emulgátor ovocných základů – ideální pro mixování zmraženého nebo čerstvého ovoce a rozmíchávání pyré do zmrzlinového základu a důkladné promíchání všech složek zmrzlinového základu Cutter - mixér určený pro mixování velkých kusů ovoce (broskve, jablka…) ideální rovněž v kombinaci s emulgátorem pro přípravu ovocného pyré.