Naše produkty
I když vám vždy rádi a ochotně poradíme osobně, sestavili jsme pro vás přehled nejčastěji kladených otázek, který vám pomůže se zorientovat v základních nejasnostech týkajících se zmrzlinových strojů a především samotné výroby točené i kopečkové zmrzliny.
Kromě toho pro vás pravidelně připravujeme odborné články, recepty a tipy z praxe, které vám pomohou vaši zmrzlinu a další cukrářské produkty katapultovat vysoko nad vaši konkurenci. Přesvědčte se sami.
Nejnovější články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve skutečnost. Využijte našeho malého rádce a uchopte věci pevně do svých rukou!
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzultovat výběr stroje s našimi odborníky, kteří s vámi proberou vaše požadavky a navrhnou ideální řešení. Pokud se chcete nejdřív zorientovat, nabízíme vám několik rad.
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je jeho velikost. Jiný přístroj se vám totiž bude hodit do vytížené cukrárny, s jiným si vystačíte v zahradní restauraci, kde bude zmrzlina pouze doplňkovým sortimentem.
Recepty na zmrzlinu
Co by byl Sherlock bez Mortiartyho, Batman bez Jokera, Harry bez Voldemorta a vanilková bez čokoládové! Je jen těžko představitelné, že by tato hříšně lákavá příchuť mohla ve vašich vitrínách chybět.
Dokážete si představit něco tradičnějšího, než pořádný kopeček lehce žluté ledové pochoutky s mnoha drobnými černými tečkami? Milovníci zmrzliny se mohou donekonečna dohadovat, jestli čokoládová nebo vanilková, my ale, stejně jako vy, víme, že vanilkové zmrzlině se zkrátka nic nevyrovná.
Těžko byste hledali dítě, které nefascinuje pohled na zmrzlináře zručně plnícího kornoutek míchanou točenou zmrzlinou. Kombinace světlé a tmavé barvy a dvě příchuti zmrzliny jsou tím, co dělá z točené zmrzliny zkrátka letní šlágr. A právě pro tento efekt ideální slouží sametově hnědá kakaová příc...