Roboqbo je kompaktní, snadno využitelný systém, který v sobě spojuje všechny zařízení na zpracování potravin. Díky designu a technickému zpracování, je práce s potravinami bezpečná, rychlá a výsledný produkt je nejvyšší kvality. Rychlost provedení výrobního procesu vytváří úplně nový koncept kvality, který Roboqbo přináší. V praxi to pak znamená, že vaření je rychlé a šetrné, a po ukončení vaření, přístroj může produkt ihned zchladit. Koncentrování produktu může zabrat minuty místo hodin. Vaření ve vakuu uchovává originální aroma a barvu surovin. Celý výrobní proces proběhne v jednom výrobním cyklu za konstantního monitorování všech parametrů produktu. Můžete si ukládat své vlastní receptury a tím dosáhnout optimálních výsledků úplně pokaždé.
Základní zařízení umí vařit při teplotách 120°C, chladit, koncentrovat, mixovat, sekat, homogenizovat, zapracovávat na prášek.
Ideální zařízení pro cukrárny, čokoládovny, zmrzlinárny, ale i restaurace a střední a malé společnosti, které se zabývají zpracováním potravin. Dále pak výzkumné laboratoře, výrobce polotovarů, cateringové firmy atd. Díky univerzálnosti zařízení Roboqbo, je také využíváno i ve farmaceutickém průmyslu.
Automatické modely jsou dostupné ve variantách: 15, 25, 40, 70, 120, 250, 350 nebo 550 litrů
Parametry Qbo15
Rozměry: 98x90x147 cm
Váha: 247 kg
Kapacita: 15 l
Tech. údaje ostatních strojů zašleme na dotaz.
Funkce:
Tento cukrářský stroj nabízí velké množství užitečných funkcí: ohřívá, chladí, pracuje se surovinami ve vakuu, udržuje přesně nastavené teploty během zpracování produktu, mixuje veškeré typy ořechů, kakaové boby, ovoce.
Připravuje:
Díky speciálnímu mikro-zoubkovému ostří a speciálním stěrkám, které nahazují mixovaný produkt ze stěn nádoby zpátky na nože, umožňuje toto zařízení výrobu velmi široké škály produktů: husté krémy, pasty, džemy, marmelády i s kousky ovoce. Příprava bez porušení struktury šetrnou přípravou produktu.
Příslušenství:
Míchací nástavce a přídavné mísy jsou pro veškeré modely k dokoupení.
Stroj je vybaven širokou nabídkou nástavců např. “mixing tool” zařizuje tepelné zpracování zeleniny nebo ovoce pro přípravu marmelády s velkými kousky ovoce na požadovanou teplotu bez zásadní změny struktury při procesu míchání. Konečnou strukturu můžeme ovlivnit i nastavenou rychlostí otáček míchadla nebo příslušným nástavcem.
Stroj je již vybaven vestavěným parním generátorem (na vaření).
Možnost objednání:
- kandovací koš – pro výrobu kandovaného ovoce
- zjemňující mísa - systém pro výrobu čokolády nebo oříškového krému jako nugát (zpracování pod 20 mikronů)
- marshmallow míchadlo - pro tvorbu marshmallow
- nálevka - umožňuje postupné přidávání tekutin např. pro výrobu majonézy, kondenzovaného mléka atd.
Příslušenství lze kdykoliv dokoupit.
Ke svému zapojení potřebuje:
- přívod na pitnou vodu
- stlačený vzduch (potravinářský kompresor)
- odpad
- elektrickou přípojku na 400V
V nabídce je také zahrnuto jednodenní školení u nich ve firmě.