Naše produkty
Multifunkční stroje z modelové řady TWIN CHEF jsou kombinované výrobníky zmrzliny, cukrářské stroje a pastery, které mají i funkci zrání. Stávají se tak nepostradatelnou součástí cukrářského provozu.
Kombinované výrobníky pracují ve dvou oddělených okruzích
Tato zařízení umožňují práci ve dvou oddělených okruzích – studený a teplý, tedy výrobník a paster. Díky oddělenému ovládání a samostatným částem může stroj libovolně kombinovat výrobu s pasterizací, třeba i tak, že produkt za celou dobu neopustí zařízení.
Kombinované výrobníky zmrzliny umožnují pracovat v řadě režimů s velkou škálou nastavení inteligentním integrovaným menu.
Profesionální kombinované stroje FRIGOMAT
Společnost FRIGOMAT vyrábí špičkové stroje pro cukráře a zmrzlináře více než 50 let a patří k lídrům zmrzlinářského a cukrářského odvětví. Díky těmto zkušenostem vyrábí stroje špičkové kvality, na které spoléhají i mistři v oboru. Stroje FRIGOMAT nabízí ucelené řady výrobků pro uspokojení všech potřeb cukrářů a zmrzlinářů.
Výběr stroje můžete konzultovat s našimi odborníky nebo můžete navštívit zkušební centrum, abyste si stroje prohlédli a vybrali přesně podle potřeb vašeho provozu.
Pomůžeme vám i s jednoduchým financováním. Nový zmrzlinový stroj si můžete pořídit na splátky bez navýšení nebo na leasing.
Po instalaci stroje vás zdarma zaškolíme, abyste uměli plně využít potenciál svých strojů. Připravíme kompletní podklady pro hygienu, zpracovaný koncept kritických bodů HACCP a pomůžeme i při plánování a při schvalovacím řízení.
Samozřejmostí je i kvalitní záruční a pozáruční servis. Profesionální servisní řešení zpravidla zajistíme ve všední dny do 48 hodin od ohlášení závady. K dispozici je i technické poradenství a asistenční služba, na kterou se můžete obrátit 365 dnů v roce.
Budeme vám k dispozici jako informační podpora, pokud si s něčím nebudete vědět rady. Díky dlouholetým zkušenostem v oboru vám můžeme pomoci s nastavením provozu, se zajištěním kvality finálních produktů nebo se sledováním návratnosti investic. Nabízíme také kompletní poradenství a vybavení cukrárny na klíč (od návrhu konceptu, přes výběr technologií, po otevření nové cukrárny).
Máme vlastní školicí středisko s kvalifikovaným personálem, takže máte možnost navštívit odborné kurzy výroby zmrzliny a dezertů, na kterých se dozvíte o nových trendech nebo se naučíte nové postupy přímo od mistrů cukrářů a zmrzlinářů. Získáte také přístup k informacím a kurzům GPS – Gelato Professional School.