Naše produkty
Oproti ostatním metodám přípravy zmrzliny se vyznačuje jednoduchostí. Celá výroba probíhá v jednom stroji. Do stroje nalejete tekutou směs a ten ji pak vyrobí dle jednoho ze sedmi nastavených programů. V provozu se pak už pouze dolévá nachystaná tekutá směs do nádoby, kde zmrzlina dochází a stroj se pak už o vše postará sám. Je také vybaven nočním režimem, takže se oproti kopečkové zmrzlině vyhnete časově náročnému přenášení vaniček z vitríny do konzervátoru. Čištění je díky zabudované sprše a možnému připojení na odpad taky velice jednoduché.
Pointou tohoto stroje je prezentace výroby čerstvé zmrzliny. Byla by tedy docela škoda prezentovat čerstvou zmrzlinu z instantní směsi. Tím, že se každá nádoba nastavuje nezávisle, je příprava zmrzliny ze základních surovin skutečně jednoduchá a my vás ji rádi naučíme. Do stroje můžete přidat i kousky, které se díky vertikálnímu uložení míchadla nerozbijí. Díky kontinuálnímu míchání stroj také umožňuje dochutit nebo vylepšit již vyrobenou zmrzlinu. Do bílého základu můžete přidat oříškovou pastu či ovoce apod.
Každý model řady GX je vybaven zabudovanou sprchou. Stroj se také dá připojit přímo na kanalizaci, tudíž se při čištění špinavá voda nemusí nosit v kýblech. Po ukončení prodeje tedy umývanou nádobu jednoduše vypláchnete vodou, kterou následně vypustíte do kanálu, nebo bokem do kýblu. Jednou matkou pak uvolníte míchadlo, které umyjete mimo stroje. Nemusíte umývat celý stroj naráz, stačí vymýt nádoby, které jste vyprodali. Ostatní přepnete do nočního režimu a stroj se už o konzervaci do druhého dne postará sám.
Naše firma poskytuje na všechny stroje kompletní záruční i pozáruční servis v rámci celé České a Slovenské republiky. Náš servisní tým má v současnosti čtrnáct techniků. Vozový park se skládá z mnoha vozů s rozdílným vybavením i využitím pro pokrytí všech potřeb. K dispozici je také servisní linka, která Vám je v průběhu sezony k dispozici sedm dní v týdnu.
Tak jako u strojů na točenou zmrzlinu tyto stroje nejsou použitelné na centrální výrobu s více pobočkami. To je možné pouze u kopečkové zmrzliny, kde pak do nové pobočky stačí dokoupit pouze vitrínu a konzervátor. Vzhledem na ceny technologií a lidské práce, ale pořád vyjde čerstvá zmrzlina lépe než cokoli jiného. Další potenciální nevýhodou může být fakt, že tento typ zmrzliny ještě není tak známý a vaši zákazníci si na něj musí „zvyknout“. Ze zkušeností našich zákazníků to však není problém a zároveň obvykle v okolí nemají žádnou konkurenci. Její chuť díky neustálé čerstvosti je navíc opravdu neodolatelná.
Pokud zvažujete koupi stroje na čerstvou zmrzlinu, je určitě nejlepší navštívit nás osobně. Máme skvěle vybavené školicí středisko, kde vám vše rádi ukážeme. Vše vám v klidu podrobně vysvětlíme a předvedeme, abyste věděli, co výroba zmrzliny obnáší a mohli pak udělat správné rozhodnutí.