Naše produkty
- Vitríny s výrobníkem
- Točená zmrzlina
- Kopečková zmrzlina
- Kombinované stroje
- Pastery
- Výrobníky nanuků
- Výrobní linky na zmrzlinu
- Šokery a konzervátory
- Cukrářské stroje
- Chladící a mrazící vitríny
- Pece a konvektomaty
- Výrobníky ledové tříště
- Stroje na čokoládu
- Výrobníky horké čokolády
- Příslušenství
- Prodejní stánky a přívěsy
- Bazar cukrářské stroje
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Menší kombinovaný stroj CHEF 12 LCD, multifunkční stroj pro víceúčelové využití: výrobník krémů, čokolád, polev, náplní, těst a dalších produktů v klasickém tradičním stylu. Komunikace v českém jazyce, přednastavené recepty.
Cukrářský stroj a paster
Stroj CHEF 12 byl navržen pro uspokojení potřeb kuchařů a cukrářů, kteří chtějí rychle vytvářet svoje vlastní speciality a mít produkty vždy čerstvé. Je velmi flexibilní, můžete v něm připravovat: cukrářské krémy, náplně, pudinky, temperovanou čokoládu, marmelády atd., obsluha může volně tvořit a upravovat různé množství prvotřídních delikates. Jsou univerzální a jsou určeny do gastronomických a cukrářských provozů.
Multifunkční zařízení
Tyto cukrářské stroje mají všestranné využití: chladí, vaří, emulgují, pasterizují, samozřejmě i konzervují dle moderních hygienických předpisů.
Výroba cukrářských produktů
Stroj je vybaven speciálním systémem míchadla pro dokonalé rozmělnění směsi, které umožňuje změnu až 10 rychlostí míchání. Veškeré díly, které jsou ve styku se směsí, jdou snadno demontovat a vyčistit. Pro snadnější čištění je stroj vybaven sprchou, kterou lze napojit na teplou vodu. Jednoduché ovládání pomocí panelu s LCD obrazovkou a komunikací i v českém jazyce pro snadnou obsluhu. Lze také použít pro míchání krémů, jogurtů, čokolády, marmelády a při cukrářské výrobě. Digitálně nastavitelný program umožňuje automatickou či poloautomatickou výrobu požadovaných produktů. Reaguje velmi rychle na všechny povely. Patentovaný dvojitý obal s glykolovou náplní umožňuje vysoké pracovní teploty. Například při výrobě krémů, jsou nastavitelné od 30 - 115°C a dají se programovat v režimu od 1 minuty do 12 hodin a 59 minut. V chladícím systému je použitý ekologický plyn.
Díky nové technologii stroj veškeré výrobní cykly zaznamenává a lze je vyhodnocovat, tisknout a evidovat. Je také vybaven systémem alarmů upozorňující na možné závady (např. při výpadku el. proudu a opětovnému zapnutí stroj sám vyhodnotí, zda došlo k výraznějšímu poklesu teploty a je potřeba směs opět pasterizovat nebo zda k výraznému poklesu nedošlo a lze v průběhu pasterizace pokračovat aniž by byly ohroženy hygienické předpisy při pasterizaci).
Speciální program určený pro servisní techniky umožňuje okamžité vyhodnocení případné závady a tím i její rychlé odstranění.
Cukrářské recepty
Ve stroji je naprogramováno mnoho cukrářských programů jako např. výroba zmrzlinové směsi, pasterizace, čokoláda, temperování mléčné, bílé a hořké čokolády, temperovaná Gianduia, cukrářský krém Ganache, cukerný sirup, vaření krémů, vaření ovocných krémů, příprava ovocného želé, pasterizace jogurtu, želatiny, žloutkového krému, máslových krémů, krém San Giuseppe a Zabaione, čokoládový krém, vanilková omáčka, citronový krém, ovocné Poché, ovocný džem, bavorský krém apod.
Produkce za cyklus | 12 kg |
---|---|
Minimální náplň na cyklus | 3 kg |
Maximální náplň na cyklus | 12 kg |
Výška/Šířka/Hloubka | 108x40x93 cm |
Chlazení | voda / vzduch |
Příkon | 6,3 kW |
Napájení | 400 V |
Váha | 150 kg |
Články
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...