Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve sk...
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzul...
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je ...
Cukrářská vitrína BRIO
Cukrářská vitrína BRIO 96 QProfesionální zákuskové, cukrářské chladící vitríny jsou určeny pro prezentování zákusků, dortů, krémových dezertů, koláčů, marcipánu, lineckého cukroví.- profesionální vitrína s oběhovým chlazením- samostatně stojící- elektronické ovládání, automatické odtávání, osvětlení- oblé temperované přední sklo, dvojité boční skla- otvírací zadní dvířka (skříňový typ otvírání)- teplotní rozsah +3 / + 10 °C (odspodu nahoru)- 3 police (horní 280 mm, ostatní 395 mm)- pojizdná kolečka- možnost objednat bez opláštění