Naše produkty
Toužíte si založit vlastní cukrárnu, ale máte obavy z výsledku? Nenechte se odradit a změňte svůj sen ve skutečnost. Využijte našeho malého rádce a uchopte věci pevně do svých rukou!
Pokud zvažujete pořízení stroje na zmrzlinu, je třeba zvážit celou řadu faktorů. Doporučujeme prokonzultovat výběr stroje s našimi odborníky, kteří s vámi proberou vaše požadavky a navrhnou ideální řešení. Pokud se chcete nejdřív zorientovat, nabízíme vám několik rad.
Chystáte-li se pořizovat si s blížící se sezónou stroj na zmrzlinu, to první, co byste si měli ujasnit, je jeho velikost. Jiný přístroj se vám totiž bude hodit do vytížené cukrárny, s jiným si vystačíte v zahradní restauraci, kde bude zmrzlina pouze doplňkovým sortimentem.
Zmrzlina a ledová tříšť jsou hlavně v letní sezóně velkým lákadlem. Pro mnoho pekařských prodejen je to taky výborná příležitost jak rozšířit sortiment. Zejména v zahraničí je tento trend již velmi silný. Pro „nezmrzlinový“ podnik jsou ideální stroje, které nejsou náročné na odbornou obsluhu, jed...
Pod pojmem pasterizace se většině z nás vybaví mléko. Pasterizace nebo také pasterace je ale proces nezbytný v celém gastronomickém průmyslu, při kterém se v potravinách ničí mikroorganismy, jež by mohly šířit závažná onemocnění. A výroba zmrzliny není výjimkou. Ve stručnosti nabízíme, jak to c...