Naše produkty
Cokoliv byste chtěli dělat s čokoládou a potřebujete ji na to roztopit
Máme dokonce i přístroje, které by vás ani nenapadly
Temperovaná čokoláda není určena jen na pití nebo namáčení ovoce v čokoládové fontáně, je to výchozí surovina pro tvorbu celé dlouhé řady čokoládových výrobků. Proto se naše nabídka temperovacích zařízení neomezuje jen na samotné nahřívání, ale pokračuje v nepřeberné škále dalších výrobníků, automatů, výrobních pásů, dávkovačů a rotačních přístrojů pro výrobu dutých výrobků.
Vany na čokoládu nebo tempírky
Čokoládu pro další využití můžete roztopit v jednoduché vaně, ve vyjímatelné gastronádobě. Pokud se však chystáte zautomatizovat i část výroby čokoládových dobrot, nabízí se velmi různorodá paleta tempírek čokolády, které čokoládu nejen temperují, ale také rozvádí do trysek a různými mechanismy pomáhají v její opakované aplikaci do forem nebo jako polevu.